njena.si - Odg:Menstrualne bolečine -

ponedeljek, 20. maj 2013

Dobrodošli, Obiskovalec
Odg:Menstrualne bolečine (1 obisk)
_GEN_GOTOBOTTOM Pošlji odgovor
TEMA: Odg:Menstrualne bolečine
mucka (Uporabnik)
Jana
Sporočil: 148
graph
Uporabnik ni dosegljiv Kliknite tukaj za ogled profila tega uporabnika
Odg:Menstrualne bolečine 19/06/2008 09:59 Karma: 1  
jaz sem na ketonalih 1 dan.
  Administrator je onemogočil javno pisanje.
amarena (Uporabnik)
Naša žena
Sporočil: 667
graph
Odg:Menstrualne bolečine 19/06/2008 10:07 Karma: 17  
To je pa hudo. Baje pa bolj pomaga nalgesin, je posebej za tovrstne bolečine, ker sprošča gladke mišice.
Cebela (Uporabnik)
Jana
Sporočil: 242
graph
Odg:Menstrualne bolečine 19/06/2008 17:57 Karma: 5  
Tud jaz imam nenormalne bolečine...Včasih sem celo bruhala...baje hoja oz telesna aktivnost bolečine se poslabšuje. Drugače pa jemljem Nalgesin 550 (močnejši, na recept), in sicer zadnje čase naredim tako, da takrat ko vem, da se bliža tisti dan in prvič začutim kakšne bolečine v trebuhu, takoj vzamem enega... In potem jemanje nadaljujem, dokler ne dobim menstruacije (tisti dan, ko jo dobim, imam namreč najmočnejše bolečine). S tem pridobim to, da mi ni treba ležati in lahko normalno funkcioniram. Vem, da jemanje tablet ni dobro, ampak raje vzamem eno na dan, kakor pa potem tri naenkrat, ker drugače ne morem zdržati bolečin...

Je pa to zelo neprijetna in moteča zadeva, ne samo da boli kot ne vem kaj, ampak tudi zelo moti. Lahko kar naprej hodiš domov iz šole, faksa, službe, da te vsi že postrani gledajo... Res blagor tistim ženskam, ki teh težav nimate!!!
amarena (Uporabnik)
Naša žena
Sporočil: 667
graph
Odg:Menstrualne bolečine 20/06/2008 05:34 Karma: 17  
Pred porodom sem imela tudi jaz včasih zelo hude bolečine, s porodom pa se je to uredilo, prav tako je postala menstruacija redna, kar prej ni bila.
Pomagalo mi je, če sem ležala čisto iztegnjena na trebuhu, vsak skrčen položaj mi je povzročal še večje krče. Pila pa sem kar veliko čaja iz bele mrtve koprive.
Niki (Uporabnik)
Začetnica
Sporočil: 1
graphgraph
Odg:Menstrualne bolečine 04/09/2008 17:46 Karma: 0  
Pozdravljeni,

ne mi sam o bolecinah

jaz od samega zacetka menstracije imam probleme, zelo zelo hude bolecine, vcasih ko dobim menstro imam bolecine, edine tablete ki mi pomagajo so Ketonal, vse sam probala, ampak nic, lekadol tudi zraven pijem., ker nesmem 2 ketonala vec na dan spiti.,
prva 2 dni samo lezim.,,
sam sla h ginekologinji, mi je rekla da nic nemorem narediti, da je to vse normalno. rekla mi je da zenske katere imaju bolecine menstralne da so bolj plodne kot tiste k nimaju.,

odkar sam se porocila ze tri leta, dojke me neznosno bolijo eno 10 dni pred menstro zacnejo, modrc sploh netrpim,
otrok se nimam, so mi pa rekli ginekologi da ko prvic rodim da se bojo moje bolecine nehale..

upam da bo cim prej ker, nemorem vec znorim od bolecin, drugac pa mam normalno menstro, in redno vsak mesec.

to je to,
Astaroth (Uporabnik)
Jana
Sporočil: 175
graph
Odg:Menstrualne bolečine 09/09/2008 10:51 Karma: 3  
Mogoče bo pa kateri prišel v pomoč tale prispevek.
Čeprav ne vem, če se bom čokoladi lahko odpovedala
_GEN_GOTOTOP Pošlji odgovor