Novice

Aktualov dan žena - večer posvečen razvajanju dam

Radijska ekipa z voditeljema Evo Cimbola in Klemnom Bunderlo na čelu je poskrbela za večer, ki si ga bodo obiskovalci zapomnili po obilici smeha, dobre glasbe in presenečenj!

Da se Slovenci najlažje sprostimo ob zvokih hrvaške glasbe ni več nobena skrivnost, zato ni presenetljivo, da je do zadnjega kotička napolnjena velika dvorana Hale Tivoli na dan žena z odprtimi rokami sprejela Jasmina Stavrosa, tamburaško skupino Begini in Jeleno Rozga. Slednja je v omenjeni dvorani nastopala prvič in jo je navdušenje publike spravilo v jok, Stavros pa je dokazal, da si nedvomno zasluži naslov enega najboljših hrvaških glasbenih zabavljačev, Begini pa so na koncertu osvojili nova srca med slovenskimi poslušalci.

Pozornosti pa niso bili deležni le omenjeni glasbeniki ampak tudi voditelji radia Aktual. Voditeljsko vlogo sta izvrstno opravila simpatična Klemen Bunderla in Eva Cimbola, legendarni DJ Dady je poskrbel za presenečenje, ko je na odru pel skupaj s Stavrosom, s katerim sta prijatelja že 21 let. Mitja Urbančič si je uresničil dolgoletno željo in kar na odru očaran pokleknil pred presenečeno Jeleno Rozga, Anita Gošte pa je izdala, da je pevec skupine Begini Mario tisti, ki je pred časom osvojil njeno srce.

Ob koncu večera je bila publika enotna, da so Aktualovci poskrbeli za nepozaben praznik, s katerim niso pocrkljali le nežnejšega spola, ampak tudi njihove spremljevalce.
Aktualov dan žena - večer posvečen razvajanju dam